Eurolas

O podjetju

Eurolas je salon z dolgoletno tradicijo. V njem se ustvarjajo pričeske vse od leta 1980. Z novo generacijo smo v letu 1995 frizerski dejavnosti priključili še lasuljarstvo.

Vizija podjetja

Nenehno se trudimo biti v koraku s svetovnimi trendi, s strokovno ponudbo in profesionalnim odnosom pa želimo doseči najvišji nivo zadovoljnih strank. Pri našem delu uporabljamo izdelke La Biostetiq, ki so delane po najvišjih merilih kakovosti in niso testirane na živalih.

Paketna obravnava

V našem salonu poskrbimo za vas celostno, ne glede na to, če potrebujete frizerske ali lasuljarske storitve.  Z osebnim pristopom se posvetimo vsaki stranki, upoštevamo želje in svetujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj.

O znamki Gisela Mayer

Gisela Mayer se pri lasuljah ponaša z mednarodnimi trendi v oblikovanju las. Razvijajo se nove kolekcije, ki izstopajo. Posebno izbran in še posebej širok asortiman vodi k vedno zadovoljnim strankam.

Kolekcije odlikujejo prefinjeni kosi, visoko udobje pri nošenju v različnih dolžinah s styling frizurami. Barve postajajo vse bolj naravne s poudarki briljantnih barvnih mešanic. Njihovo vodilo je: “Nič ni bolj dragoceno kot spremljevalec, ki vam daje občutek varnosti.”

Gisela Mayer

Izkušeni tandem

Ksenija Veit


Direktorica

Petra Graber


Stilistka