• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Image Alt

O nas

Eurolas

O podjetju

Eurolas je salon z dolgoletno tradicijo. V njem se ustvarjajo pričeske vse od leta 1980. Z novo generacijo smo v letu 1995 frizerski dejavnosti priključili še lasuljarstvo.

Nenehno se trudimo biti v koraku s svetovnimi trendi, s strokovno ponudbo in profesionalnim odnosom pa želimo doseči najvišji nivo zadovoljnih strank. Pri našem delu uporabljamo izdelke La Biostetique, Keune, Keen in Olaplex, ki so delane po najvišjih merilih kakovosti in niso testirane na živalih.

V našem salonu poskrbimo za vas celostno, ne glede na to, če potrebujete frizerske ali lasuljarske storitve. Z osebnim pristopom se posvetimo vsaki stranki, upoštevamo želje in svetujemo na podlagi dolgoletnih izkušenj.

Širok asortiman

O znamki Gisela Mayer

Gisela Mayer se pri lasuljah ponaša z mednarodnimi trendi v oblikovanju las. Razvijajo se nove kolekcije, ki izstopajo. Posebno izbran in še posebej širok asortiman vodi k vedno zadovoljnim strankam.

Kolekcije odlikujejo prefinjeni kosi, visoko udobje pri nošenju v različnih dolžinah s styling frizurami. Barve postajajo vse bolj naravne s poudarki briljantnih barvnih mešanic. Njihovo vodilo je: “Nič ni bolj dragoceno kot spremljevalec, ki vam daje občutek varnosti.”

Eurolas

Izkušeni tandem

Sva strokovnjakinji za lasulje in nego las. Ksenija Veit, LASTNICA SALONA, in Petra Graber, stilistka.

Ksenija Veit

Lastnica salona

Petra Graber

Stilistka