• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Image Alt

Frizerstvo

Eurolas

Frizerske storitve

STRIŽENJE, BARVANJE IN UREJANJE PRIČESKE

V salonu se z vso pozornostjo posvečamo striženju, naj si bo to klasično ali pa po zadnjih modnih smernicah. Vedno je na prvem mestu misel, da je dobro striženje pogoj za dobro frizuro. Pri nas ste dobrodošli vsi; ženske, moški in otroci.

Razvajava vas s priznanimi blagovnimi znamkami La Biostetique, Keune, Keen in Olaplex, ki vam zagotavljajo sijoče lase še dolgo po tretmaju. Izvajava barvanje vseh vrst možnih kombinacij različnih stilov in odtenkov. Vedno se potrudiva, da se čim bolj približava vašim željam.

Pri sušenju in oblikovanju je zelo pomembno, da sušilci niso prevroči, saj s tem zagotovimo, da ostanejo lasje po celotnem tretmaju voljni in svetleči. Vešče smo klasičnega sušenja, modnega, prav tako vodne. Nudimo likanje las ter kodranje s kodralnikom.

Posebno pozornost namenimo stranki, ki potrebuje frizuro za posebne priložnosti, pa naj si bo to poroka, maturatski ples ali kaj podobnega. Za stiliranje uporabljamo predvsem izdelke, modelirne paste, gele, kreme blagovne znamke La Biostetique.

Eurolas

Cenik frizerskih storitev

Eurolas

Olaplex

LINIJA IZDELKOV ZA POŠKODOVANE LASE

Olaplex je linija izdelkov za poškodovane lase, ki deluje na molekularni ravni, kot sredstvo za obnovo pretrganih vezi v laseh zaradi kemičnih, toplotnih in mehanskih poškodb. Ne glede na to, ali je vzrok barvanje, oblikovanje s preveliko toploto ali izpostavljenost UV žarkom, bodo obremenjeni in poškodovani lasje popravljeni, okrepljeni in zaščiteni od korena do konic.

S pomočjo ene same aktivne sestavine – bis-aminopropil diglikol dimaleata Olaplex deluje tako, da poveže enojne žveplove in vodikove vezi ter formira in obnavlja disulfidne vezi v laseh.

Svetujemo, da se pri barvanju, svetlenju ali trajnem ravnanju v salonu že doda zaščita No.1, ki pomaga zmanjšati poškodbe las med samim procesom. Po dokončani obdelavi nanesemo na lase No.2 Bond Perfector ter pustimo delovati cca. 20 min za končni učinek, t.j. svetleč in nahranjen las.

Preizkusite Olaplex v našem salonu na vaših laseh in se prepričajte v rezultate te inovativne rešitve. Olaplex izdelki ne vsebujejo silikonov, sulfatov, ftalatov, DEA (dietanolaminov), aldehidov in ni bil nikoli testiran na živalih.

Pri nas lahko kupite tako No.1 in No 2. kot tudi vse ostale Olaplex izdelke, glede na potrebo vaših las.